Publica la ponència presentada en el segon simposi: Llengua, Educació i Immigració celebrat a Girona i organitzat per l¿Institut de Ciències de l¿Educació de la Universitat de Girona. Analitza els reptes més importants que planteja l¿escolarització a Catalunya d¿alumnes estrangers en clau de la seva integració social i de les seves famílies, tot plantejant algunes propostes. Tant l¿anàlisi com les propostes es basen en les aportacions del Síndic de Greuges (Ombudsman) de Catalunya en el seu Informe al Parlament de 1997 i altres intervencions posteriors. Algunes de les reflexions que s¿hi contenen porten a considerar la resposta a situacions de necessitats educatives especials d¿infants, amb independència de la seva condició d¿estrangers o nacionals.

ESADE

Back to home

Bartlett Castella, Enric R.

Incorporació Immigració i integració social en els centres educatius

1999
itemDefault Publica la ponència presentada en el segon simposi: Llengua, Educació i Immigració celebrat a Girona i organitzat per l¿Institut de Ciències de l¿Educació de la Universitat de Girona. Analitza els reptes més importants que planteja l¿escolarització a Catalunya d¿alumnes estrangers en clau de la seva integració social i de les seves famílies, tot plantejant algunes propostes. Tant l¿anàlisi com les propostes es basen en les aportacions del Síndic de Greuges (Ombudsman) de Catalunya en el seu Informe al Parlament de 1997 i altres intervencions posteriors. Algunes de les reflexions que s¿hi contenen porten a considerar la resposta a situacions de necessitats educatives especials d¿infants, amb independència de la seva condició d¿estrangers o nacionals.
More Knowledge
Incorporació Immigració i integració social en els centres educatius
Bartlett Castella, Enric R.
In Segon simpsosi: llengua, educació i immigració. Incorporació tardana de l'alumnat estranger, Girona, 19, 20 i 21 de novembre de 1998
Girona (Spain): Universitat de Girona (UdG), 1999
p. 11 - 20

Related publications

Back to home